Gedaan met hard water en kalkaanslag

Aqua Service Systems is uw betrouwbare partner voor alle waterbehandelingen.
Contacteer ons voor een oplossing op maat

Industriële ontharders op maat

Aqua Service Systems assembleert en installeert industriële ontharders op maat van uw bedrijfsactiviteit. Twee types van toestellen komen hiervoor in aanmerking: een simplex- en een duplex uitvoering. De simplex waterontharder telt één harsfles, de duplex versie heeft er twee. Wanneer uw water dag en nacht moet onthard worden, raden wij de duplex aan.

De toestellen zijn uitgerust met besturingskleppen van 1”, 1” 1/2, 2” of 3” en kunnen zowel werken op basis van tijd, debiet of een combinatie van beiden. De besturingskleppen bestaan zowel in mechanische als in elektronische uitvoering.

  • Fleck simplex: 2750 1”, 2850 1” 1/2, 2900 2”, 3150 2”, 3900 3”
  • Fleck duplex 9000 3/4 “ of 1”, 9500 1” 1/2, 2900 en 3900 duplex
  • Autotrol simplex 268 1”, 180 1” 1/2 en Magnum 1” 1/2 of 2”

Elke pekeltank heeft een dubbele bodem en beschikt over een pekelbuis met dubbele veiligheid of vlotter. De gebruikte harsen zijn cation-harsen van voedingskwaliteit en de harsfles is gemaakt uit corrosiebestendige composietmaterialen.

Toepassingen

Onze industriële ontharders worden steeds op maat gebouwd in functie van uw specifieke toepassing, want elke industriële waterbehandeling vraagt een eigen aanpak. Dit kan gaan van één enkele waterontharder tot een aaneenschakeling van verschillende toestellen, bijvoorbeeld een ontharder gevolgd door een ontijzeraar om voedingswater te leveren aan een Omgekeerde Osmose-installatie.

Bezorg ons een wateranalyse, een nauwkeurige beschrijving van de gewenste toepassing en het benodigde debiet. Op basis van deze gegevens maken we een offerte op met nauwkeurige beschrijving van de voorgestelde toestellen.

Zend ons uw gegevens, en wij contacteren u direct.

zout bestellen

nieuw toestel + offerte

bezoek vertegenwoordiger