Gedaan met hard water en kalkaanslag

Aqua Service Systems is uw betrouwbare partner voor alle waterbehandelingen.
Contacteer ons voor een oplossing op maat

Omgekeerde osmose

Bij omgekeerde osmose wordt het water onder druk door een halfdoorlatend membraan geperst. Deze zeef met microscopisch kleine gaatjes filtert de onzuiverheden en de kalk uit het water.

De Aqua Service Systems omgekeerde Osmose-toestellen of R.O.-toestellen (Reverse Osmosis) worden volledig in eigen huis gebouwd, helemaal gebruiksklaar en volgens ons eigen ontwerp.

Commerciële en industriële toepassingen

Ook bij commerciële en industriële toepassingen is zuiver water van belang. Omgekeerde osmose-toestellen van Aqua Service Systems zijn bijzonder geschikt voor gebruik in de horeca, in labo’s en ziekenhuizen of in middelgrote productiebedrijven. Ze werken zowel op leiding- als op grond- en regenwater.

Volgens uw specifieke bedrijfsnoden werken we een oplossing op maat uit, waarbij we ook voor de voorbehandeling van het water kunnen zorgen (ontharders, fijnfilters, actieve koolfilters...).

Omgekeerde osmose-toestellen van Aqua Service Systems kunnen probleemloos de klok rond werken, ze hebben een hoog rendement, zijn voorzien van een conductiviteitssonde met permanente aflezing en van een programmeerbaar elektronisch besturingssysteem. Hun capaciteit gaat van 220 tot 1700 liter per uur.

Zend ons uw gegevens, en wij contacteren u direct.

zout bestellen

nieuw toestel + offerte

bezoek vertegenwoordiger