Gedaan met hard water en kalkaanslag

Aqua Service Systems is uw betrouwbare partner voor alle waterbehandelingen.
Contacteer ons voor een oplossing op maat

Met top-aansluiting

Aqua Service Systems beschikt over een uitgebreide vooraad aan tanks in gegalvaniseerd staal voor diverse toepassingen van waterbehandeling. Deze tanks worden gebruikt voor de klassieke ontharding van het water, maar vooral voor filtratie en ontijzering. Ze zijn verkrijgbaar met top-aansluiting of met zij-aansluiting.

Bij de top-aansluiting is er een opening van 4” waarop de industriële besturingsklep rechtstreeks kan geschroefd worden. Onderaan bevindt zich een handopening en een aflaatopening van 1”.

Deze tanks bestaan in 5 volumes: 200 L, 320 L, 520 L, 660 L en 975 L. Ze worden meestal gebruikt voor ontharding en voor kleinere filtratiesystemen. Ze hebben meerdere openingen waardoor technische interventies makkelijker verlopen. Bovendien zijn ze prijsgunstiger dan composiettanks.

Met zij-aansluiting

Gegalvaniseerde tanks met zij-aansluiting hebben eveneens een opening centraal onderaan. Volgens de grootte van de tank meet deze laatste 6/4”, 2”, 3” of groter. Er zijn 9 volumes beschikbaar van 200 tot 2775 L. Maar ook grotere volumes kunnen geleverd worden op aanvraag. Vanaf een volume van 520 L is de tank voorzien van een flens. Er is steeds een handopening bovenaan, die gebruikt kan worden om te vullen. Deze tanks worden gebruikt voor grotere waterontharders en filtratiesystemen met zijdelings gemonteerde kleppen of een paneel van afzonderlijke diafragmakleppen.

Gegalvaniseerde tanks met zij-opening hebben meerdere openingen waardoor technische interventies makkelijker verlopen. Bovendien zijn ze prijsgunstiger dan composiettanks.

Zend ons uw gegevens, en wij contacteren u direct.

zout bestellen

nieuw toestel + offerte

bezoek vertegenwoordiger