Gedaan met hard water en kalkaanslag

Aqua Service Systems is uw betrouwbare partner voor alle waterbehandelingen.
Contacteer ons voor een oplossing op maat

Composietflessen

Aqua Service Systems maakt bijna steeds gebruik van composietflessen. Deze bestaan uit een binnenmantel van polyethyleen en een buitenmantel versterkt met glasvezel. De flessen zijn zo ontworpen dat ze kunnen weerstaan aan een maximum werkdruk van 10 bar. Ze bestaan in volumes van 4 tot en met 6600 L. Hun maximale werkingstemperatuur mag 50 °C niet overschrijden.

De belangrijkste types

  1. Flessen zonder voet met een top-opening van 2”1/2. Deze worden vooral gebruikt in compacte huishoudelijke waterontharders.
  2. Flessen met voet en een top-opening van 2”1/2 of 4”. Worden gebruikt bij huishoudelijke duobloc- of duplextoestellen, maar meestal bij industriële toepassingen.
  3. Flessen met voet en zowel een top- als een bodemopening van 4”. Geschikt voor de bouw van industriële waterontharders of filetrs met een zijdelings gemonteerde besturingsklep.
  4. Flessen met voet en een top-opening met flens van 6”. Bestemd voor grote industriële toestellen met een besturingsklep bovenop de fles.
  5. Flessen met voet en zowel een top- als een bodemopening met flens van 6”. Voor grote industriële toestellen met zijdelings gemonteerde besturingsklep.
  6. Naast de composietflessen bestaan er ook nog flessen in polyester of GRP en vinylester.

Zend ons uw gegevens, en wij contacteren u direct.

zout bestellen

nieuw toestel + offerte

bezoek vertegenwoordiger