Monobloc ontharders

De composietfles en de zoutbak zitten in één behuizing. De monobloc toestellen zijn uitgerust met een centrale klep, een bypass en een pekelinjector.

Volumegestuurde ontharders

De meest verkochte waterontharders van het moment. De ontharder regenereert automatisch volgens het waterverbruik. D.w.z.: altijd zacht water en nooit teveel zoutverbruik.

Waterverzachter ontharder

Bij onze duobloc waterontharders staan de composietfles en de zoutbak los van elkaar. Duobloc toestellen zijn uitgerust met een centrale klep, een bypass en een pekelinjector.

Ontijzeraars

Clack Special Resin, ontkalken en ontijzeren. 

Aqua Service Systems verdeelt reeds geruime tijd dit product van Amerikaanse origine. Clack Special Resin zorgt door ionenuitwisseling in één beweging voor zowel ontharden als ontijzeren én verwijderen van mangaan. Net als bij een klassieke ontijzeraar moet ook hier geregenereerd worden met een pekeloplossing.

Flessen

Aqua Service Systems maakt bijna steeds gebruik van composietflessen. Deze bestaan uit een binnenmantel van polyethyleen en een buitenmantel versterkt met glasvezel. De flessen zijn zo ontworpen dat ze kunnen weerstaan aan een maximum werkdruk van 10 bar. Ze bestaan in volumes van 4 tot en met 6600 L. Hun maximale werkingstemperatuur mag 50 °C niet overschrijden.

Besturingskleppen

Fleck is het meest verspreide merk van besturingskleppen voor huishoudelijke en industriële waterontharders en filters. Ze worden onderverdeeld volgens hun capaciteit of hun werking.

Zend ons uw gegevens, en wij contacteren u direct.

zout bestellen

nieuw toestel + offerte

bezoek vertegenwoordiger