Gedaan met hard water en kalkaanslag

Aqua Service Systems is uw betrouwbare partner voor alle waterbehandelingen.
Contacteer ons voor een oplossing op maat

Aqua Service Systems

Aqua Service Systems is één van de leidinggevende fabrikanten van waterbehandelingstoestellen in de Benelux en Frankrijk. Sinds 1970 zorgt Aqua Service Systems voor zacht, kalkvrij en gezond leidingwater in talloze huishoudens en bedrijven. Op de particuliere markt zijn we zelfs de onbetwiste marktleider.

QuoteDe installatie van de waterontkalker is intussen gebeurd. We zijn héél tevreden over Eddy. Symphatieke meneer en hij levert heel proper werk.

Katrien & Christophe Pyra
Lokeren

Kort op de bal

Omdat we werken zonder tussenpersonen, kunnen we elke waterbehandelingsinstallatie plaatsen en onderhouden aan de voordeligste voorwaarden. Ook bij technische interventies spelen we kort op de bal. Ons eigen netwerk van technische medewerkers bestrijkt immers het hele land.

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Aqua Service Systems waterverzachters en waterontharders behoren tot de wereldtop op vlak van werking, kwaliteit, betrouwbaarheid en technologie. Op 40 jaar tijd hebben we een onschatbare know-how en expertise in waterbehandeling opgebouwd. Hierdoor helpen we u snel en definitief van hard, kalkrijk of ijzerhoudend water af.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen?

056 24 94 94 Offerte aanvragen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aqua Service Systems zoekt:
- Externe telefonistes
- plaatser en hersteller waterverzachter!

Zend ons uw gegevens, en wij contacteren u direct.

zout bestellen

nieuw toestel + offerte

bezoek vertegenwoordiger